•• Benieuwd hoe energiezuinig uw huis is? Vraag een energiescan aan! ••

Algemene informatie

 

Energieadvies

“Toen we met de energieadviseur door onze woning liepen bleek er toch nog een aantal besparingen te zijn waar wij niet aan hadden gedacht. Dit was echt een zinvol bezoek!” aldus een afnemer van een energiescan.

 

Wat is een energiescan?

U heeft ervoor gekozen om energie te willen besparen, maar waar nu toch te beginnen? Om u te helpen om tot de beste besparingskeuzes te komen, bieden wij u een energiescan aan. U kunt deze energiecheck individueel aanvragen of samen met uw buren met een soortgelijke woning. U krijgt dan een onafhankelijk energieadviseur op bezoek die u een (energie)bespaaradvies geeft dat past bij uw woning en uw woonwensen.

 

Tijdens de scan worden de belangrijkste energie-aspecten van uw woning opgenomen, zodat een beeld ontstaat van uw huidige situatie. Tijdens het gesprek kunt u aangeven of u bijvoorbeeld last heeft van tocht, koude voeten, vochtproblemen, koude val, enzovoorts. Uw wensen worden geïnventariseerd en met u besproken om samen met u te komen tot mogelijke oplossingen en (energie)bespaaradviezen.

 

Dit kan zijn van een kleinschalige investering in bijvoorbeeld tochtstrippen, radiatorfolie en spaarlampen tot aan een complete renovatie van de schil van de woning (al dan niet stapsgewijs). Denk aan spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloer- of bodemisolatie. Alsmede het vervangen van uw huidige glas voor het nieuwste isolatieglas. Daarnaast doen we ook aan kozijnvervanging. Denk tevens ook aan het installeren van zonnepanelen, een zonneboiler of een (hybride)warmtepomp. Kortom, teveel om op te noemen.

 

Aan het eind van de opname ontvangt u een mondelinge evaluatie van de bestaande situatie en een mondelinge toelichting op mogelijk nog te treffen energiebesparende maatregelen.

 

Alvast zelf aan de slag met simpele maar doeltreffende bespaarmogelijkheden op het gebied van energie? Vraag dan nu geheel vrijblijvend de bespaarbrochure aan via info@zeroenergysolutions.nl

 

Hoe nu verder?

U heeft advies gekregen, maar hoe nu verder? Bij ons blijft het niet alleen bij persoonlijk advies. Indien gewenst, zorgen wij ervoor dat de energiebesparende maatregelen op een keurige en correcte wijze voor u worden uitgevoerd. Dat is ook onze meerwaarde. Oftewel, persoonlijke begeleiding tijdens het hele traject. Of het nu gaat om één maatregel (bijvoorbeeld spouwmuurisolatie) of om meerdere maatregelen tegelijkertijd, wij regelen het graag voor u!

 

Onze energieadviseurs zijn gekwalificeerd, gecertificeerd en hebben een bouwkundige opleiding. Zij begeleiden het hele uitvoeringstraject voor u. U heeft dus maar één aanspreekpunt vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de oplevering. Dat wil zeggen dat u geen enkel omkijken meer heeft. Dat is nog eens genieten van het extra wooncomfort.

 

Voordelen na uitvoering energiebesparende maatregelen:

  • Lagere of bijna geen energierekening.
  • Verhoging wooncomfort, behagelijker en comfortabeler wonen.
  • Gezonder binnenklimaat.
  • Waardestijging van de woning en kortere verkooptijd.
  • Minder CO₂-uitstoot voor een beter milieu, ook voor uw kinderen en kleinkinderen.
  • Verbetering energielabel/index.
  • In geval van verhuur woning, hogere huurinkomsten door betere index, meer punten in geval WWS.

Wanneer u een energiescan samen met uw buren doet, bent u voordeliger uit. Er zitten voordelen aan wanneer u collectief soortgelijke energiebesparende maatregelen door gaat voeren. Een aanrader dus! Wanneer u echter vergaande bespaarplannen heeft voor uw woning (bijvoorbeeld energieneutraal) dan dient het de voorkeur om een individueel advies aan te vragen.

 

Doen we binnenkort samen een energiescan? Neem dan direct contact op met één van de energieadviseurs en we zien elkaar binnenkort.

 

Alvast lezen wat de top 10 mogelijkheden zijn om energie te besparen? Kijk dan onder het kopje "maatregelen".

 

Bent u geïnteresseerd in een energiescan en/of heeft u vragen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.