•• Benieuwd hoe energiezuinig jouw huis is? Doe de energiecheck. ••

Algemene informatie

Energieadvies

“Toen we met de energieadviseur door onze woning liepen bleek er toch nog een aantal besparingen te zijn waar wij niet aan hadden gedacht. Dit was echt een zinvol bezoek!” aldus een afnemer van de Energie Check.

 

Doen we samen de EnergieScan?

U heeft ervoor gekozen om energie te willen besparen. Maar waar nu toch te beginnen? Om u te helpen om tot de beste besparingskeuzes te komen bieden wij u  een energiescan aan. U kunt deze energiecheck individueel aanvragen, of samen met buren met een soortgelijke woning. U krijgt dan een onafhankelijk energieadviseur op bezoek die u een bespaaradvies geeft dat past bij uw woning en uw woonwensen.

 

Tijdens de Scan worden de belangrijkste energieaspecten van uw woning opgenomen. Zodat een beeld ontstaat van uw huidige situatie. Tijdens het gesprek kunt u aangeven of u bijvoorbeeld last heeft van tocht, koude voeten, vochtproblemen, koude val etc. Uw wensen worden geïnventariseerd en met u besproken om samen met u te komen tot mogelijke oplossingen en bespaaradviezen.

 

Dit kan zijn van een kleinschalige investering in bijvoorbeeld tochtstrippen, radiatorfolie en spaarlampen tot aan een complete renovatie van de schil van de woning (al dan niet stapsgewijs), denk aan dak, vloer, wandisolatie, HR++ isolatieglas, kozijnvervanging. Installatietechnisch een nieuwe HR107 ketel, zonnepanelen, zonneboiler of warmtepomp etc Kortom teveel om op te noemen.

 

Alvast zelf aan de slag met simpele maar doeltreffende energie bespaar mogelijkheden. vraag dan nu geheel vrijblijvend de bespaarbrochure aan op info@zesolutions.nl

 

Hoe nu verder?

Nu heeft u advies gekregen maar hoe nu verder. Bij ons blijft het niet alleen bij persoonlijk advies, Indien gewenst zorgen wij ervoor dat de energiebesparende maatregelen op een keurige en correcte wijze voor u worden uitgevoerd. Dat is ook onze meerwaarde. Kortom persoonlijke begeleiding tijdens het hele traject Of het nu gaat om één maatregel bijvoorbeeld tochtstrippen of om meerdere maatregelen tegelijk wij regelen het graag voor u.

Onze energieadviseurs zijn gekwalificeerd en gecertificeerd en hebben een bouwkundige opleiding. Zij begeleiden het hele uitvoeringstraject voor u. U heeft dus maar één aanspreekpunt vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de oplevering. Kortom geen enkel omkijken meer. Dat is nog eens genieten van het extra wooncomfort.

 

Voordelen na uitvoering energiebesparende maatregelen;

  • Lagere of bijna geen energierekening.
  • Verhoging wooncomfort, behagelijker en comfortabeler wonen.
  • Gezonder binnenklimaat.
  • Waardestijging van de woning en kortere verkooptijd.
  • Minder CO2 uitstoot voor een beter milieu, ook voor uw kinderen, kleinkinderen.
  • Verbetering energielabel / Index.
  • In geval van verhuur woning, hogere huurinkomsten door betere Index, meer punten in geval WWS.

 

Wanneer u de energiecheck samen met uw buren doet, bent u voordeliger uit Er zitten voordelen aan wanneer u collectief soortgelijke energiebesparende maatregelen door gaat voeren. Een aanrader dus! Wanneer u echter vergaande bespaarplannen heeft voor uw woning (bijvoorbeeld energieneutraal) dan verdient het de voorkeur om een individueel advies aan te vragen.

 

Doen we binnenkort samen de EnergieScan?  Neem dan direct contact op met één van de energieadviseurs en we zien elkaar binnenkort.

 

Alvast lezen wat de top 10 mogelijkheden zijn om energie te besparen kijk dan eens bij "ISOLEREN"', "ZON ENERGIE" en "WARMTETECHNIEK'.

 

Vragen?  neem dan contact op met onderstaand formulier.