•• Benieuwd hoe energiezuinig jouw huis is? Doe de energiecheck. ••

Gecertificeerd Adviseur / Bewijs van vakbekwaamheid

Onze adviseur Alex van de Klift is gecertificeerd EPA-W adviseur.

 

 

 

 

QBISnl

QBISnl is in 2013, mede op verzoek van de overheid, opgericht als openbaar nationaal kwaliteitsregister van gekwalificeerde en gecertificeerde adviseurs in de duurzame bouw- en installatiesector.

Zo hebben consumenten een betrouwbaar handvat bij hun keuze in een breed marktaanbod. Van vakbekwaam installatiebedrijf voor duurzame energie-installaties tot een professionele gecertificeerde EPA-adviseur. Van energielabel-specialist tot duurzame energie installateur.

Via onderstaande link kunt u checken of u van doen hebt met een gekwalificeerde en gecertificeerde adviseur. Onze adviseur is Alex van de Klift, zoek op Klift of examennummer 45708

 

http://www.qbis.nl/professional/personen

 

 

 

Kennisinstituut ISSO

ISSO versterkt de installatietechniek, bevordert de eenduidigheid en maakt via normatieve richtlijnen de kwaliteit van installaties inzichtelijk. In samenwerking met CITO organiseert ISSO examens waarmee installateurs hun vakbekwaamheid kunnen aantonen.

 

 

 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) ondersteunt ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen met subsidies, zakenpartners, kennis en regelgeving.