•• Benieuwd hoe energiezuinig uw huis is? Vraag een energiescan aan! ••

Wie zijn wij

 

Zero Energy Solutions is een jonge organisatie met meer dan 20 jaar ervaring in de gevelbranche, dus alles wat te maken heeft met de (bouwkundige) schil van de woning. Wij ontzorgen u op het gebied van energiebesparende (bouwkundige) maatregelen. Wij leveren onafhankelijk energieadvies en voeren indien gewenst voor u de gekozen energiebesparende maatregelen uit.

 

Denk hierbij aan maatregelen als spouwwmuurisolatie, dakisolatie, vloer- of bodemisolatie. Denk ook aan het vervangen van kozijnen en/of glas, het plaatsen van zonnepanelen, alsmede diverse bouwkundige (woning)aanpassingen et cetera.

 

Kortom, voor u als klant één aanspreekpunt van begin advies tot eind oplevering van de gekozen maatregelen. U geniet direct van extra comfort en financiële armslag door besparing op energiekosten! Bovendien werkt u bewust mee aan een beter milieu door aanzienlijke CO₂-reductie op uw maatregelen. Oftewel, een toekomstbestendige woning!

 

Bewuste keuzes staan centraal

In al die jaren is er één zienswijze die onze keuzes heeft bepaald. De klant adviseren om bewuste verstandige keuzes te maken. Waarbij terugverdientijden van uw investering in energiebesparende maatregelen belangrijk zijn, maar niet altijd leidend. Daarmee bedoelen we dat een ieder een bewuste verstandige keuze maakt, waar hij of zij zich goed bij voelt voor nu en in de toekomst.  

Contactgegevens

 

Zero Energy Solutions B.V.

Telefoon: 085-0600968

KvK: 69614199 

 

Karstraat 8

6665 LD Driel

Gelderland, Overbetuwe.